Για την Εταιρία

Μπαξεβάνης Μεταφορική

Με εμπειρία 35 χρόνων

Με την βαριά κληρονομιά και ιστορία που φέρει το όνομα “Μπαξεβάνης”, συνεχίζουμε την παράδοση στον χώρο ακόμη πιο δυναμικά! Με μια συνεχώς αυξανόμενη ποικιλία υπηρεσιών, με συνεχής επενδύσεις και ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση, διατηρώντας συγχρόνως το όραμα και τις άξιες του ονόματος Μπαξεβάνη.

Μπαξεβάνης Μεταφορική | Μεταφορές Εμπορευμάτων-Υλικών

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία των συνεργατών μας, ο επαγγελματικός μας στόλος και η μεγάλη γκάμα των διαθέσιμων υπηρεσιών εξασφαλίζουν την άμεση, ποιοτική και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Μπαξεβάνης Μεταφορική | Μεταφορές Εμπορευμάτων-Υλικών

Θεμελιώδεις αρχές για εμάς αποτελούν η άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας, ο άμεσος χρόνος παράδοσης, η διασφάλιση των υψηλότερων προδιαγραφών για τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε, καθώς και πλήρης ικανοποίηση των σύγχρονων απαιτήσεων και αναγκών των πελατών μας.

Μπαξεβάνης Μεταφορική | Μεταφορές Εμπορευμάτων-Υλικών

Πρωταρχικός μας στόχος και κύριο μέλημα της εταιρείας μας είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας. Επαγγελματίας ή ερασιτέχνης-είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε λύσεις που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας.

02

Πάντα κοντά σας

Η εταιρεία μας, σεβόμενη πάντα τους πελάτες της, είναι κοντά σας πριν και μετά την πώληση. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κάνετε πάντα την πιο σωστή και συμφέρουσα επιλογή. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@nbaxevanis.gr.